domainnaam
Domeinnaam Wikipedia.
Een domeinnaam of, afgekort, domein' is een naam in het Domain Name System DNS, het naamgevingssysteem op internet waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd. De domeinnaam verwijst doorgaans naar een IP-adres dat uit nummers bestaat, maar kan ook andere technische verwijzingen omvatten.
Whois.com Free Whois Lookup.
SiteLock Malware Detector. CodeGuard Website Backup. Create an Account. Search domain name registration records. Examples: qq.com, google.co.in, bbc.co.uk, ebay.ca. 23.88 1.98 Buy Now. Offer ends 31st August 2018. BIZ @ 5.88 12.88. FUN @ 1.48 23.88. INFO @ 4.88 12.88.
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Ultiem gebruiksgemak door onze zelfgeschreven DNS software. Jouw domein wordt automatisch beveiligd met DNSSEC. Je domeinregistratie wordt altijd realtime verwerkt. Jouw domeinnaam vind je terug in het overzichtelijke controlepaneel. Wij zorgen ervoor dat jouw standaardinstellingen altijd goed staan. BEKIJK DEMO ACCOUNT.
Domeinnaam registreren: goedkoop voor slechts 166, per maand.
Wanneer u echter reeds eigenaar bent van een domeinnaam bij een andere registrar, is het ook mogelijk de domeinnaam naar ons te verhuizen of te transfereren. Wilt u uw Belgische of Nederlandse bedrijfsnaam als domeinnaam laten registreren, wacht dan niet te lang!
Maak je webshop nóg sterker met een bijpassende domeinnaam Twinkle België.
Zo kan je de nieuwe domeinnamen in enkele categorieën onderverdelen. In België staan we nog niet al te ver met de nieuwe domeinnamen op basis van locatie, maar Brussel en Vlaanderen hebben er wel al één. brussels voor Brusselse websites.

Onze klanten kunnen een hosting of een domeinnaam bestellen via My edpnet. Wij verwerken de aanvraag voor registratie zo snel als mogelijk. Na uw bestelling ontvangt u via email een bevestiging van uw bestelling. Van zodra uw domeinnaam geregistreerd is en uw hostingpakket geactiveerd is, informeren wij u verder.
Wat is het verschil tussen hosting en een domeinnaam? post Comsa Reclame Creatie Online Marketing Website Webshop gelegen in Veurne, West-Vlaanderen.
Wat is een domeinnaam? Iedere website is gelinkt aan een domeinnaam, bijvoorbeeld comsa.be. Aan de hand van deze domeinnaam kunnen bezoekers uw site vinden op het web. Een domeinnaam kan de naam zijn van een firma, een vereniging, van jezelf, enz.
Domeinnaam squatting: wat nu? deJuristen Gent.
Domeinnamen worden nu eenmaal geregistreerd volgens het First Come First Serve-principe zodat het systeem toch eerlijk en werkbaar blijft. En toch heb ik er moeite mee want telkens ik mijn geniale domeinnaam ingeef, kom ik uit bij iets of iemand die helemaal geen baat heeft bij deze website.
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Zowel dns.be de beheerder van de domeinnamen met be achteraan als ICANN de beheerder van de com, org en net namen hebben een alternatieve betwistingsprocedure uitgewerkt. Wanneer de domeinnaam identiek of praktisch gelijk is aan uw handelsmerk, de licentiehouder geen rechten of belangen heeft ten opzichte van de naam en de naam te kwadertrouw werd geregistreerd hebben deze alternatieve procedures een goede kans op slagen.

Contacteer ons